Spuitwerk is een van de nieuwste technieken in het schildersvak. Maar, wat is het nu eigenlijk? Spuitwerk is het aanbrengen van latex en/of muurverf op wanden en plafonds waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale spuitmachine. Dit zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Verf spuiten in plaats van ouderwets een verfroller of kwast gebruiken, bespaart niet alleen tijd en geld, het eindresultaat is ook nog eens veel gladder en strakker. Kortom  het vakwerk dat u van Veenstra Schilder & Onderhoud gewend bent.

Latex spuitwerk

Afhankelijk van de ruimte die u wilt laten behandelen is latex spuiten een voordelige manier om uw wanden en/of uw plafond van goede latex te voorzien. Hoe meer meters, hoe voordeliger. Latex spuiten is een snelle en efficiënte manier om uw wanden en/of plafonds weer helemaal op te frissen. Wilt u uw oude muur een opfrisbeurt geven of een heel nieuw kleurtje? Geen probleem! Alles kan!. Binnen een mum van tijd zijn uw muren en/of plafonds voorzien van een nieuwe laag verse verf.

Lakspuitwerk

Wist u al dat u ook uw kozijnen of trap kon laten spuiten? Lakspuitwerk is snel, strak, streeploos en kwalitatief hoogwaardig. Ideaal voor een modern, strak interieur. Lakspuitwerk geeft al uw kozijnen, deuren, tafels, kasten en trappen een prachtig egaal resultaat. Maar ook stalen en aluminium oppervlakten als radiatoren, stalen wanden, constructiebalken, stalen kozijnen, stalen deuren en meer zijn prachtig afgewerkt met lakspuitwerk. Bovendien is lakspuitwerk leverbaar in elke gewenste kleur en in diverse glansafwerkingen. Hoogglans of toch liever mat? Aan u de keuze. Vraag Veenstra Schilder & Onderhoud voor alle kleuren en mogelijkheden. Advies nodig? Veenstra Schilder & Onderhoud helpt u graag bij het maken van uw keuze.

De werkwijze van Veenstra Schilder & Onderhoud

Nadat er een offerte is uitgebracht en er een datum is bevestigd, begint uw schilderij al met de voorbereidingen, zoals het bestellen van verf en de diverse benodigde materialen. Bij aanvang van het project plakt de schilder eerst het hele werkgebied af. Dan volgt het echte werk: het verfspuiten! Binnen een mum van tijd zit de eerste laag er al op. Een paar uur later of een dag later kan de tweede laag er al overheen worden gespoten. Het ligt aan de ondergrond of Veenstra Schilder & Onderhoud impregneermiddel moet spuiten en hoeveel lagen gewenst zijn. Wanneer de laatste laag is aangebracht kan het afplakmateriaal verwijderd worden. En voilá, binnen een mum van tijd is uw woning klaar voor oplevering. Meer weten? Bekijk alle diensten van Veenstra Schilder & Onderhoud en vraag vrijblijvend een offerte aan.