De afwerking van de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een woonruimte. U kunt tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden voor wandafwerking, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit volledig tot hun recht komen. Veenstra Schilder & Onderhoud levert uw wanden naar wens af.

Terug van weggeweest: behang

Een behangetje tegen de muur is weer helemaal terug. Hiermee heeft u oneindig veel mogelijkheden. Van bloemenpatroon tot trendy fotobehang, of van wit en abstract naar barok. Wat is uw stijl? Creëer uw eigen sfeer. Het is belangrijk dat uw muur vlak is afgewerkt voordat het behang erop kan worden geplakt. Behang is minder stevig als glasvezel en oneffenheden op de muren zijn daardoor duidelijker te zien. Veenstra Schilder & Onderhoud zorgt voor een gladde en egale afwerking van uw muur voordat er behangen wordt. Zo garandeert Veenstra Schilder en onderhoud een glad resultaat. 

Glasvezel, beresterk

Glasvezel ziet eruit als behang, maar heeft bijzondere eigenschappen. Het is vochtbestendig, kan niet rotten en bovendien biedt het bescherming en versteviging aan uw muren. U kunt kiezen voor diverse designs als visgraat, zigzag, ruit of een weefstructuur. 

Sauzen in alle kleuren van de regenboog

Bij muurverven of sauzen kunt u kiezen uit duizenden verschillende kleuren of afwerkingen. Gaat u voor een metallic look of een matte afwerking met krijtverf? Kiest u voor magneetverf of laat u de kinderen graag kunstwerken maken op schoolbordverf? Het kan allemaal! U kunt zelfs een betonlook geven aan uw muur, op het moment heel hip, met speciale structuurverf. Kortom, voldoende mogelijkheden. 

Spuitwerk, snel en egaal

Spuitwerk is een van de nieuwste technieken in het schildersvak. Maar, wat is het nu eigenlijk? Spuitwerk is het aanbrengen van latex en/of muurverf op wanden en plafonds waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale spuitmachine. Dit zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft.